Meistä - About Us

Tervetuloa Rebornnukke.com, paikkaan, jossa olemme aivan villejä Suomessa syntyneiden fantastisten uudelleensyntyneiden nukkejen suhteen.

Mikä tekee meistä siistejä? No, me rakastamme tehdä näistä nukkeista oikeiden vauvojen näköisiä. Tiimimme on kuin joukko nukketeatterintekijöitä - he kiinnittävät huomiota jokaiseen pieneen yksityiskohtaan. Käytämme vain parhaita materiaaleja varmistaaksemme, että jokainen nukke on aito.

Meillä on laaja valikoima nukkeja jokaiseen makuun. Keräätpä niitä sitten, haluat lapsellesi ystävän tai tarvitset ainutlaatuisen lahjan, meiltä löydät kaikki tarvitsemasi. Jokainen nukke on erityinen, ja se on tehty suurella rakkaudella ja taidolla.

Mutta RebornDukke ei ole pelkkä kauppa; se on kuin kerho. Tule hengailemaan kanssamme, kun me nörtit puhumme näistä upeista nukeista. Jaa tarinoita, tutustu muihin ja sukella uudelleensyntyneiden nukkejen maailmaan.

Olemme täällä tekemässä sinut onnelliseksi. Haluamme, että nuken valitseminen on sinulle helppoa siitä hetkestä lähtien, kun se saapuu ovellesi. Rebornukke.com on paikka, jossa nuket ovat mestariteoksia ja nuken ostaminen on kuin toisi pienen taikuuden elämääsi. voit ostaa nuken myös Czech Republic , (CZ)  Belgium and Neathersland Kiitos, että valitsit meidät!